Ingredients :
400 grams beef tenderloin, sliced
2 tablespoons panang curry paste
2 tablespoons vegetable cooking oil
150 gms coconut milk
2 tablespoons palm sugar
2 tablespoons fish sauce
10 basil leaves
1 red chilli, sliced
3 kaffir lime leaves
Instructions :
1. Heat the oil in a wok and fry the curry paste for one minute, then pour in the coconut milk and boil.
2. Add beef and season with palm sugar and fish sauce.
3. Once the beefs are cooked, then add basil, chilli and kaffir lime leaves. Transfer to a serving bowl. Serve with steamed rice is also a good way to enjoy this recipe.
กฎหมายเกี่ยวกับต้นไม้ใหญ่ในเมืองในประเทศไทย
-
กฎหมายเกี่ยวกับต้นไม้ใหญ่ในเมืองในประเทศไทย
ประเทศไทยยังไม่มีกฎหมายที่ออกมาเป็นการเฉพาะสำหรับการจัดการหรืออนุรักษ์ต้นไม้ในเมืองโดยตรง
มีเพียงบางมาตราใน...
4 เดือนที่ผ่านมา