Search

Custom Search

Translate

วันอังคารที่ 8 พฤศจิกายน พ.ศ. 2559

Cabbage


Cabbage
Cabbage is versatile and a staple in many countries. Cabbage is part of the cruciferous family of vegetables. Cruciferous vegetables are high in Vitamin C, Vitamin A and fiber. They’re also a great source of folacin, potassium and dietary fiber. Recent research by the American Institute for Cancer Research  indicates that eating cruciferous vegetables is associated with reducing certain types of cancer.

Green Cabbage
Cabbage is part of the cruciferous family of vegetables. Cruciferous vegetables are known for their cancer-preventing nutrients and antioxidants. High in vitamin C, vitamin A and fiber.
Nutrition Information
Serving Size Per 150 g of cabbage
Energy 36 cal
Protein 2.3 g
Fat 0.3 g
Carbohydrates 6.0 g
Dietary Fibre 0.3 g
Sodium 27 mg
Potassium 335 mg
Source: Fresh Fruit & Vegetable nutrition Encyclopedia Fresh for Flavor Foundation 1991.
Red Cabbage
Red cabbage contains more vitamin A, vitamin C, and iron than green cabbage. Red cabbage contains an extra nutrient not found in green cabbage – anthocyanin – an antioxidant that produces the red colour, improves memory, and suppresses appetite.
Nutrition Information
Serving Size Per 150 g of cabbage
Energy 36 cal
Protein 2.3 g
Fat 0.3 g
Carbohydrates 6.0 g
Dietary Fibre 0.3 g
Sodium 27 mg
Potassium 335 mg

Source: Fresh Fruit & Vegetable nutrition Encyclopedia Fresh for Flavor Foundation 1991.

Savoy Cabbage
Savoy cabbage is low-cost, low-calorie, fat-free, and a good source of vitamin A, C, E, B6, B12, and K. Vitamin K helps the body form blood clots to stop bleeding. One cup of cabbage supplies half the vitamin K needed per day.

Nutrition Information
Serving Size Per 150 g of cabbage
Energy 36 cal
Protein 2.3 g
Fat 0.3 g
Carbohydrates 6.0 g
Dietary Fibre 0.3 g
Sodium 27 mg
Potassium 335 mg
Source: Fresh Fruit & Vegetable nutrition Encyclopedia Fresh for Flavor Foundation 1991.

Taiwanese Cabbage
Cabbage is part of the cruciferous family of vegetables. Cruciferous vegetables are known for their cancer-preventing nutrients and antioxidants. High in vitamin C, vitamin A and fiber.
Nutrition Information
Serving Size Per 150 g of cabbage
Energy 36 cal
Protein 2.3 g
Fat 0.3 g
Carbohydrates 6.0 g
Dietary Fibre 0.3 g
Sodium 27 mg
Potassium 335 mg
Source: Fresh Fruit & Vegetable nutrition Encyclopedia Fresh for Flavor Foundation 1991.
Thanks English Info From : Cabbage : BCfresh
http://bcfreshvegetables.com/products-bcfresh/cabbage/

รายการบล็อกของฉัน

  • ตึกเอ็มไพร์สเตตวิศวกรรมมหัศจรรย์ - ตึกเอ็มไพร์สเตต วิศวกรรมมหัศจรรย์ นิวยอร์กน่าประหลาดใจของผู้เข้าชมในหลายวิธีที่ไม่ซ้ำกันและมีความสุข แต่นอกเหนือจากว่ามีบางสิ่งบางอย่างเกี่ยวกับสถานที่แห...
    4 เดือนที่ผ่านมา
  • 5 ประเภทบุคคลที่ทุกบริษัท ไม่อยากรับเข้าทำงาน - 5 ประเภทบุคคลที่ทุกบริษัท “ไม่อยากรับเข้าทำงาน ไม่ว่าคุณจะเป็นเจ้าของธุรกิจ มนุษย์เงินเดือน หรือคนว่างงานที่กำลังมองหางานอยู่ก็ตาม ย่อมรู้ว่าการหาคนทำงา...
    5 เดือนที่ผ่านมา
  • Wow I Like Yoghurt - *Wow I Like Yoghurt* There is evidence of cultured milk products being produced as food for at least 4,500 years. The earliest yoghurts were probably spon...
    2 ปีที่ผ่านมา
  • Celebrate 50 years of The Beatles - The Beatles: Backstage at " The Ed Sullivan Show"*Celebrate 50 years of The Beatles* *This piece by *Riccie Johnson is part of a series of essays to mark th...
    3 ปีที่ผ่านมา