INGREDIENTS:
200 grams prawns
300 grams mussels
3 squid
200 grams crap claws
1 onion, cut into wedges
1 celery, cut into short lengths
PREPARATION:
1. To make the spicy dressing; pound the chilies roughly (use a pestle and mortar) and transfer to a bowl. Add in the remaining ingredients, and stir well.
2. Wash the prawns, shell and de-vein. Remove the heads, but keep the tails intact. Clean the squid, removing any inedible parts. Make a criss-cross pattern with a knife, and cut into pieces. Clean the mussels, drain and set aside.
3. Bring the water to a boil over high heat, blanch the prawns, squid, mussels and crab claws one at a time for two minutes. Sock in a cold water for a few minutes and drain.
4. Discard the mussel shells and put the mussels into a mixing bowl. Add the remaining ingredients and the spicy dressing and toss well. Arrange on a serving dish, garnish with sprigs of celery and serve.
ค้นพบมัสยิดสมัย Sultan Suleiman ในฮังการี
-
ค้นพบมัสยิดสมัย Sultan Suleiman ในฮังการี
ทีมนักวิจัยฮังการีค้นพบสิ่งสิ่งของเครื่องใช้
ซึ่งเป็นเครื่องยืนยันถึงการก่อสร้างมัสยิดที่สร้างขึ้นตั้งแต่สมัยสุ...
3 เดือนที่ผ่านมา